Across opent het conferentieseizoenVorige week zijn onze collega’s Raymund Prins en Bert Dijkhuis aanwezig geweest op de LSP Day en gebruikersconferentie van vertaalsoftwarepartner Across Systems in Keulen. Across opende tijdens deze twee inspirerende dagen het conferentieseizoen 2019. Global textware was aanwezig om de temperatuur in de branche te peilen, de nieuwste functionaliteiten te leren en ervaringen uit te wisselen met andere vertaalbureaus.

 

Machine Translation boost voor vertaalproductiviteit

Technologie en mens gaan al jaren samen in het vertalersvak. Tijdens deze conferentie staat Machine Translation (MT) frontaal in het middelpunt van de belangstelling. De verwachting is dan ook dat de vraag naar snelle levering van grote hoeveelheden vertaalwerk zal blijven toenemen. En met de laatste technologie op het vlak van MT kunnen vertaalbureaus aan deze vraag van klanten blijven voldoen.

 

Nieuwe functies vertaalsoftware Across

Al jaren werken onze teams binnen Global textware met de innovatieve vertaalsoftware van Across. Veel van onze technische, medische en automotive-vertaalprojecten verzorgen we met de software van Across.

“Door goed te luisteren naar de user base heeft Across recentelijk goede updates doorgevoerd. Onder andere het openen van meerdere bestanden tegelijk is nu mogelijk. Hierdoor wordt het werken in Across significant versneld”, aldus Bert Dijkhuis.

 

Naast alle inhoudelijke sessies was er ook volop tijd voor ontspanning en gezelligheid. Van jongleurs, een boottrip inclusief diner over de Rijn en ervaringen uitwisselen met collega’s uit het vak tijdens tal van netwerken.
Across Systems GmbH bedankt voor deze inspirerende en gezellige conferentie.

 

Across conference CologneAcross conference Cologne Across conference Cologne

 

 

 

 

 

 

Photo credits: Igor Marach | Technolex Translations

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Global textware bv - Fongersstede - Hereweg 85b - 9725 AC Groningen - Nederland - T +31 50 584 40 10 - F +31 50 584 40 39 - info@globaltextware.nl